Kontaktivaba Lääneäär (Corona Edition)

“Lääneäär” on kauni Mandri-Eesti läänekalda ja Läänemaa avastamise ning põnevate ja huvitavate kohtade leidmise mäng. Motoriseeritud seiklust sõidetakse isiklike autode või mootorratastega ning see sobib kõigile tänavalegaalsetele sõidukitele.

KONTAKTIVABA seikluse toimumisaeg:  06.06.2020

Seikluse eesmärgiks on käia läbi kõik legendis etteantud punktid ning vastata temaatilisele punktiga seotud küsimustele. Teele jääb ka hulk huvipunkte, mis pole küll üldarvestuse mõttes kohustuslikud, aga külastamiseks ja avastamiseks siiski väga toredad kohad.

Navigeerimiseks võib kasutada vabalt valitud vahendeid, olgu selleks siis kaardid, teedeatlased, navigatsiooniseadmed või meie poolest kasvõi kompassid või rändlinnud.

MIS MAKSAB?

Avastamisseikluse osavõtutasu on 60 euri ekipaaži kohta, millele lisandub (söögisoovi korral) 10 euri söögiraha iga ekipaaži liikme eest. Ekipaaži moodustavad ühes autos, mootorrattal või mõnel muul tänavalegaalsel sõiduriistal liikuvad inimesed. Valitud summale saadame peale registreerimistaotluse täitmist arve.

Siit pääsed regamislehele:

KONTAKTIVABA START:

Kontaktivaba avastamisseikluse start toimub nö lendstardina. Iga osavõttev ekipaaž peab ajavahemikul 9.30-10.30 Keilast Rõõmu kaubamaja parklas asuvalt stardialalt läbi sõitma. Stardis ootavad kaasahaaratavates kottides söögid, personaalsed söögiriistad, kaardid, legendid ja kogu vajalik mudru. Stardist saab iga ekipaaž kaasa hea sõna, autokleebise ning oma päevase toidu-annuse Tactical Foodpacki (https://www.tacticalfoodpack.com/et/) näol. Määravaks saab registreerimisel märgitud sööjate arv.

NB! Toidu valmistamiseks on vaja teha vaid nii palju, et termosega soe vesi kaasa võtta (u. 300ml/paki kohta) ning konsumeerimiseks sobilik koht leida.

Jook võta palun ise kaasa, sest neid on nii mustmiljon erisugust, et kõigile varuda ei oska. Kuuma vett saab enamasti ka teele jäävastest tanklatest. Eks igaüks ise vaatab. Sedasi on seiklus veelgi matkalikum ning iga ekipaaž saab oma lõunapausi vasavalt soovidele sättida. Eriti äge, onju!

FINIŠ!

Kontaktivaba Lääneääre finiš asub sellel korral hoopis Voosemetsa kämpingus ning on avatud 18-20.00 Sekretariaat korjab vastustelehed kokku ning arvutab uue nädala alguseks punktid kokku. Auhinnagaala toimub järgneval teisipäeval kell 11.00 livena Villis.ee Facebooki lehel ning sellest ülesastumisest järele jääva videolingi saadame kõigile e-kirjana kodusesse kompuutrisse. Auhinnad pistan kokkulepitud postiautomaati.

Auhinnalauda täidavad: Villis.ee, Tactical Foodpack, MATKaSPORT ja SilberAuto.

Huvilised saavad soovi korral Voosemetsa kämpingusse laagerdama jääda. Arvestame 2+2 reegliga!  Pane tähele seda, et toitlustust seal ei ole ning laagerdamise ja majutuse hinnad leiad veidi altpoolt 🙂

Voosemetsa ööbimisvalikute hinnad leiad siit ning sisemajutuse broneeringud tee palun ise.

E-post: voosemetsa@hot.ee

(+372) 505 2679

  • Metsamajake – 55-72 euri
  • Autokaravan või haagissuvila – 15 euri
  • Telkimine – 8 euri/inimene
  • Suvetuba – 18 euri/inimene
  • Külalistemaja – 22-25 euri/inimene

NB! Ja teeme palun nii, et kui tervis kahtlane või pead sootuks karantiinis istuma, tule järgmisel korral.

Ja ega nüüd muud polegi, kui sõpradele või perele põneva nädalavahetuse plaan ära rääkida, vajalikud ettevalmistused teha ning nimi kirja panna. Mõnusat sõitmist, teede ja kohtade avastamist ja seiklusi leiab sellest nädalavahetusest kindlasti! Seiklus toimub iga ilmaga!

Seiklusteni!

Väints

info@villis.ee ja infotelefon +372 5056777

*Korraldaja jätab endale õiguse teha oludest tulenevaid muudatusi.